Зун асмишна

Джульета Омарова
Рик1из тамаш, падна зи хур-
Куьне зи чан куьз асмишна?
Зи вилерин чуьнуьхна нур,
Мич1и кьефес заз багъишна.

Я Сад Аллагь, ваз хьуй минет,
На къуш ая закай азад.
Ихьтин хьана къе  зи кьисмет:
Куьтягь тежер т1ални азаб.

Азиз диде, вакай куьмек,
Це заз са хуп1 Замзам цикай.
Валай гъейри  низ я герек,
Даях жеда мад заз никай?