Зоозагадки укр

Игорь Голомозый Украина
Колір свій бува міняє,
Як потребу в тому має.
Йому личить різний фон.
Ящір той – ........ .
(Хамелеон)

Жалить боляче плавець,
На дотик –  як холодець.
З грибом схожа, «голопуза».
Називається ...... .
(Медуза)

Воза з сіном не тягає –
На дні моря проживає.
Схожий він на ополоник.
Звати рибу ........ ..... .
(Морський коник)

У качок існує птичка –
Кольором немов індичка.
Не індик вона, й не качка,
Два в одному – ......... .
(Індокачка)