С Днем Святого Николая!

Игорь Журавлев 29
        Хай Микола у торбинці
        Принесе усім гостинці:
        Щастя, сміх, веселу вдачу,
        Пуд здоров'я на додачу.

        Друзів вірних та хороших,
        Грошенят чималий кошик,
        Щедрий стіл і гарний настрій,
        Прожене геть зло та заздрість.

        В дім - тепло і розуміння
        Та святе благословіння,
        Радість, злагоди багато
        Й подарує файне свято!