Зима

Колесник Ян
Хто ми з тобою і де….

Наше море поламаних мрій….

Двоє душ, що так рвались з грудей….

Бо вогонь їх палав, шаленів….

Зсивіле небо землю снігом обійма….

Нас захопила темна і холодна ніч….

В чужому місті у самотнього вікна….

В полоні слів, що так сказати і не зміг….

Я згадую, якою ти була….

Недовгої весни казковий сон….

І серця два, що далі билися б разом….

Якби на ранок, не прийшла зима….