Isuse scump

Галина Чиореску
Tu te-ai nascut umil in iesle.
Stiai atunci ce va urma?
Ca multi de Tine s-or lasa,
Ca te vor vinde, omori,
Pe-o cruce te vor rastigni?!


Tu ai venit un prunc micut.
Acel, ce toate le-ai creat,
Tu toata slava ti-ai lasat
Si ai venit jos pe pamint.
O, cit de mult Tu te-ai smerit!


Tu ai venit pentru noi toti!
La toti le-ai oferit salvarea
S-ai vrut, ca sa le dai iertare,
Dar lumea nu te-a cunoscut
Si-n Domnul vietii n-a crezut...


Dar cei, ce-n Tine au crezut,
Toti mintuire au primit !
In veci de veci sa fii slavit,
Tu, salvatorul nostru scump,
Care in iesle te-ai nascut.


Acuma esti in ceruri sus
Si ne astepti pe noi, Isus,
Pe toti acei rascumparati
Si in sfint singele-Ti spalati.


Noi toti vom fi cu Tine-n slava,
Vom fi-mbracati in haina alba
Si vesnic ne vom bucura
In sfinta-mparatia Ta!


Iti multumim pentru salvare
Si pentru dragostea Ta mare.
Onoare si cinste aduse sa-ti fie
Isus, Domnul vesniciei !!!!