Чому??

Россъ
Україно, тебе я кохаю,
Та не втямлюю: чого задля
Весь свій вік безперервно страждає
Наша краща у світі земля??

Хто свій розум розпродав за гранти,
Хто підскочив з кривої ноги,
Що брати нам тепер - окупанти,
А у друзях у нас - вороги??

(2015)