Звiдкiля беруться дiтки?

Юрий Сафроненко
Для Сіденка-Козака!

Що за диво наші діти!
Звідкіля вони беруться?
Безумовно – Любі квіти!
Й не легко вони даються.

На горшках у дитсадочках
Розмірковує малеча:
- В капустяних нас в листочках
Всіх батьки знайшли давеча.

- Ні! Лелека в довгім дзьобі
Нас приніс батькам в хустині!
В снах літаєм, як в утробі,
Мрії – ласощі дитині.

- А мені казав татусь: -
Інтернетом замовляють!
Дещо діти у бабусь
Не комплектом клепки мають.

Бо китайці економлять
Металевий брухт на клепки!
В справах наших ті не тямлять,
Недомірки-пришелепки.

- А у нас з грошима скрутно.
Інтернету ми не маєм.
Батько каже не натужно:
- Все в с-в-о-ї-х руках тримаєм!
Те що маю – не продам!
ВСЕ (й дітей) він робить
С-А-М!

Я й мої брати тому
Генiв iмпортних не маєм...
=GrafBorisfen=17.12.7526 С.М.З.Х. (2017)