Чорнобривцi для мами...

Тайный Альков
                Присвячується світлій пам’яті моєї матусі.
                17 грудня 2016 року їй виповнилось 80 років.
                А 31 грудня Вона пішла з життя...

               
Не думала я, що так буде важко,
Коли не стане тебе на світі,
Рідненька матусю, моя пташко,
Ну як же без тебе тепер жити?

Ще й досі не можу прийти до тями,
Бо час не лікує – болить ще дужче,
Була ти уперта і я так само,
Минає усе, тільки смерть незворушна...

В твій дім приїжджаю, тут пам'ять назирці,
За мною мандрує, що б я не робила...
І знову в садочку саджу чорнобривці.
Для тебе, їх так при житті ти любила.