Нехай...

Бусинка 4
Нехай, мене ти проклинаєш,
Нехай, не тi спiваєш ти пiснi,
Нехай, коханою ти iншу називаєш,
Я бачу ,все одно,
Лише тебе у снi!

Нарештi разом ми,
Щасливi i веселi,
Летить до тебе
Серденько моє,
Я пригорнуся, любий мiй,
До тебе,
Нехай на мить,
А все ж,
Лиш це у мене, є!

15.12.2017
Businka