Говорять Великi Свiту Цього Богдан Ступка

Белякова Светлана Николаевна
"Роби справу чесно, з душею - і твоє до тебе прийде. Це не означає, що завтра з'являться золоті гори (...) Молоді треба все сьогодні і цю хвилину. Споживати і не замислюватися ні про що. Нічого хорошого в цьому немає ... А ти ще щось хочеш, тобі багато цікаво".


Я людина без слабкостей. Курити кинув, поїсти ніколи особливо не любив, п'ю помірно. Одним словом, сала не люблю, горілку не вживаю. Нудно навіть".


Я,як і Франко, трудоголік. В юності я мріяв бути рантьє, а все життя працюю. Жах якийсь. Потрапляю в театр - і не можу додому відлучитися навіть пообідати. Затягує. Цілий день тут сидиш. Міркуєш, розмовляєш з людьми, аналізуєш".


Господу Богу все добре вдалося - і народження людини, і юність, і зрілість. А ось старість - ні. Ідеш по вулиці, а ноги підкошуються. І думаєш: ще недавно бігав, куди все поділося? Адже в людині тільки тіло старіє, а душа залишається молодою".



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg