Таб ая

Сажидин Саидгасанов 4
Turac Hilal

M;n; bir yalan s;yl;,
De ki: S;nsiz ;l;r;m.
De ki: ;a;;rsan m;ni,
El; o an g;l;r;m.
De, - El; dar;x;ram!..
;nanacam, “;r;yim!”
Bir ;;klimi d; ist;,
S;n ;;k, m;n g;l;ms;yim.
Bir yalan de, g;nah;
Qals;n m;nim boynuma.
Al;m yalanlar;nla
Yen; s;ni qoynuma.
Bir yalan de, ruhumun
X;r;lt;s; k;silsin.
Yetim arzular;m;n
Zar;lt;s; k;silsin.
Yalan de, mey; d;ns;n,
Damar;ma yerisin,
A;r;lar;m m;st olsun,
Sanc;lar;m kirisin.
El; de ki, havas;
Qana, ciy;r; dolsun,
Can ;st; qula;;ma
Oxunan Quran olsun.
M;n; bir yalan s;yl;,
Aldat, and i; Allaha.
H;l; b;y;m;mi;;m,
;nanaram bir daha.

Са таб ая вуна заз,
Лагь: Вун себеб рекьидач.
Лагь: Зенг авуртIа на заз,
Заз къведай вахт жагъида.
Лагь хьи, захъ «Вун дарих я!»
Ягъазва зун «Зи рикI!» вахъ.
Суьрет чIугваз кIан ятIа,
Зун ваз хъуьрезвайдай яхъ!
И тапарар, гунагьар,
Къуй зи хиве амукьрай.
Себеб яз ви тапарар
Къуй зун кIеве амукьрай.
А тапарри къуй зи руьгь,
ЧуькьветIани рекьидач.
Ваз, етимвилихъ дарих,
МутIлакь яз, затI жагъидач.
Са таб ая, дамарриз,
Гьахьна руьгьдиз тIар хьурай.
Майдан хьана чамарриз,
Чилкинвилиз дар хьурай.
Са таб хъия, ам михьи
Гьава хьтин кIан хьурай,
Ви гафар зи япара,
Кьуркьанди са ван хьурай.
Мад тапарар хъия заз,
Сад Аллагьдал кьин кьуна.
Гьелелиг зун гъвечIизма,
Вахъ агъада, гъил кьуна.
Туьрк чIалай элкъуьрайди Сажидин