Once in a newspaper...

Андрей Листопадов
Crypto-News, blockchain, bitcoin...
To the moon - placeholders going!
Master-mind - altcoin mining,
Trust in HODL, runs, designing.
Health, profit, best future, wife,
Searching crypto-girl - for life!
Goals and Beard, no fears - but prudence!
Holds - bitcoins & sex endurance!)))

#boroda #cryptolyrics #TRUST #in #HODL ;

Еще одно на английском! Не судите строго... Изначально стихотворение было "по-приколу" набрано МОДНЫМИ нынче #хештегами)))

#cryptonews #blockchain #bitcoin
#tothemoon #placeholders #going
#mastermind #altcoinmining
#trust #in #hodl #run #designing
#health #profit #bestfuture #wife
#searching #cryptogirl #forlife
#Goals and #Beard #nofears #but #prudence
#hold #bitcoins #sex #endurance