Заповнимо коханням пустоту

Александр Вилд
Давай заповнимо коханням ночі й дні,
Щоб почуття горіли палко й ніжно.
Коли ми разом, і коли - одні,
І в літню спеку, і коли вже сніжно.

Кохай мене за те, що ще горять,
Палахкотять наші серця в багатті,
За те, що мрії наші ще не сплять,
Кохай за те, що ми ще не розп'яті.

Давай заповнимо коханням пустоту,
Щоб на землі не залишилось лиха.
Кохай мене, коли я відійду,
І проросту травинкою десь тихо.