Небесний м1й Скрипаль

Горбатюк Надежда
Якби не Ти, яка б від мене користь?
ЧогО без Тебе варта я, скажи?
Та Ти мене любов'ю переповнив
І нею вчиш ділитися з людьми.

Якби не Ти, на що була б я здатна?
Куди б дійшла у темряві гріха?
Та морок зник і світить Сонце Правди,
Й освітлює мені промінням шлях.

Якби не Ти, була б як в клітці пташка,
Що крила опустила і мовчить.
Та Ти прийшов, свободу дав і щастя,
З тих пір для Тебе спів мій і політ.

Якби не Ти, я бУла б як та скрипка,
В футлярі темному, самотня і німа.
Та Ти мене з футляру ніжно вийняв,
І зазвучала я в Твоїх руках.

Якби не Ти...Та я з Тобою, Боже.
Навіки зникли смуток і печаль.
Хвалу і вдячність я Тобі підношу,
Мій Бог, Ісус, Небесний мій Скрипаль!