Побурчи

Георгий Грищенко
Поговори зі мною,
Ти тільки не мовчи,
Холодною зимою
Хоч трохи побурчи.

Що настрою немає,
Бо це ще не весна,
Зима тріщить, лякає,
Така уже вона.

Скрізь біле й чорне бачу,
То сніг і голий ліс,
За всім зеленим плачу,
Бо там не мерзне ніс.

А тут ще й дні короткі,
А ніч одна як дві,
Безсонячні погодки
І сум у голові.

Навіщо сумувати,
Чекай прийде весна,
І будеш святкувати,
Квітуча бо вона
06.12.17