нам не торкнутися

Юрий Лазирко
так мало статися
хай кажуть люди
серденько птахою
збилося в грудях

збилося вибилось
та не на волю
ніби все вицвіло
наче все колить

колами ходимо
кола зрізає
те що не виросло
та знемагає

що не забулося
і не збулося
ходить по осені
милостинь просить

інші літатимуть
світом цим білим
зорі збиратимуть
що не згоріли

сонце вмиватиме
зранку їм вікна
світлом небаченим
поки не звикнуть

ти не наважишся
я не зумію
сумніви вигнати
amore mio

серце очистити
з болю і щему
руки заломлені
спалені теми

тиша вибаглива
дихає з нами
нам не торкнутися
більше губами

нам не торкнутися
більше губами
нам не торкнутися
чуєш кохана

7 Грудня, 2017