Скарби весни

Ирина Левенцова
У сорочці вишиванці
травень гомонить,
На промінчиках яскравих
сонечко бринить,
Шаленіють від кохання
розкоші бузки,
У повітрі бджоли носять
весняні плітки.
Як манесенькі лелечки 
дивляться на світ нарциси,
Підхопили естафету
вже і велетні іриси.
Наче сонечки пухнасті
сяють у траві кульбабки,
То весна життю радіє
і скарбів рахує статки!