Революцiя

Георгий Грищенко
Революція це зміна влади
Й краще господарювання,
Керування чесне і без зради
Клятви жить без намагання
Знову грабувати Україну,
Нашу ненечку єдину.

Як усе, що треба, не змінили
Не було і революцій,
Грабувать не відучили
Й  ще жирує світ корупцій,
Який нищить Україну,
Нашу ненечку єдину.
05.12.17.