Буро г1ала

Алаудин Эсмурзиев 2
Седкъий санна лепаш да хьа ков
Соца йоацаш сагот лу хьа, хов
Зама я из вейшиъ къоастадаь
Вей шинена халахетар даьр

Хьоца воацаш са а сагот лу
Гаьнар сона 1а сердало лу
Хов сона я хьо сога сатесса
1аьржа г1айг1а дег чу чуесса

Бекхам боацаш лаьтта хьама дац
Цхьана доацаш вейшиъ доах лург дац
Теш со г1оза зама йоаг1аргья
Вей шиъ цхьана даха ховшарг да

Я хьо сона массарел езаг1а
Еза сона массанел дукхаг1а
Буро г1ала, дега й1овхало
Яха еза, яха еза хьо!