O gozel uzun...

Нергиз
Konlum yene susacaq.ruhum daniwmaz
Wirin xatireler bilki hec otmez.
Men seni gormesem kor olar gozum
Aqlimdan hec cixmir o gozel uzun

Birde taleyime sen gelmez olsan
Bir gun olduyumu belke duyarsan.
Neyleyim qalmayib hec mende dozum
Aqlimdan hec cixmir o gozel uzun.

Senden yazsamda sozlerim bitmez
Ureyim.bilirsen hesrete dozmez?!
Belkede qayidib gelesen ozun?
Aqlimdan hec cixmir o gozel uzun...!