Дитячий розмова

Алексей Суслов 2
- Зірки - це просто родимки
На небесному тілі нічному.

- А можливо, смішні веснянки,
Як у мене на обличчі по весні.

- Так ні ж: це хтось розсипав
Там нагорі скляне намисто.