Мене обiйми

Григоренко Павел Глазков
Коли... тебе...
В мене нема а...
Я більше не можу
Самотність терпіти...

Коли... у тебе...
На серці зима а...
Ти на всіх схожа...
Мені тяжко жити...

Коли... розтане
Лід на землі
Тебе обійму...
Не віддам я нікому

Ти прийдеш до мене
З цілунком у скроню...
І я... згорю
У твоєму вогні...

Коли... Ти...
Злітаєш до неба
А я залишаюсь
Один на землі...

Ти... світи...
Зіркою з неба
Коли мені сумно
Мене обійми...