Ozumem

Алиев Орхан Адам
Gunahkar ozumem,qatil ozumem,
Qelbinde oldurdum korpe sevgimi.
Ne qeder cali;sam,qaytarsam seni
Sen seven deyilsen evvelki kimi.

Cox verdin deyeri, ucuz tutmadin,
Atmadin bir atdim sevgiden kenar.
Mene saf sevgini,gulum satmadin,
Men ancaq olmadim, vefali bir yar.

Indi heyatimda ruzgarlar esir,
Soyudur bedeni, qelbimi kesir,
Yene gunewim ol, yene sac mene.

Men indi qedrini bilmisem senin,
Hesretden qapina gelmisem senin
Konlunun qapisin, bir de ac mene.