Не знищити правдивий слiд iсторii!

Васютович -Большакова Валентина
( В бібліотеках України з’явилися нові книги, які вражають перевернутою сучасною і минулою  історією України. Вони несуть в собі ненависть до Росії, русофобію письменництва.)

На ідеологічному фронті зброя –
Книги безпам’ятства для читачів:
Сюжетна брехня змістовна:
Спотворена історія поколінь.

Війна інформаційна глобалістів -
Наче землетруси мозку і душі,
Перевертні - книги як снодійні,
Правду, щоб не бачити в житті.

Та не вбити Істину! Не вбити!
І не знищити правдивий слід,
Не сховати правду в бруді,
Ту історію, що потрясала світ.

Не забути легендарні  факти,
Та безсмертні героїчні імена.
Тут немає брехні, ні полу правди,
Тільки Істина, що Перемогу здобула.


Свідки революцій - документи:
Сторічної давності інтервенції,
З кровавим терором війни -
Країна розрізана на фронти.

Петлюрівців жорстокі розправи,
Страйки, червона агітація,
Антанта Одесу грабувала
Вивозила на пароплавах і тікала:

Німечина, Румунія, Англія,
Угорщина, Польша, Франція,
Америка, Австрія, Греція,
Гвардія біла, Гетьманщина.

Народ переміг!  Пережив,-
Голод, насилля, жорстокість
Свій край в війні  захистив
Мир збудував вагомий.

Знову загарбницькі революції,
Палають  оранжеві революції,
Все ті ж країни Антанти,
Тільки з спрутом американським.

Вся чорна нечисть, як зашморг,
Війни, весь фашистський арсенал,
Вся «братва» заморська – Нато,
Згиньте!  Пекло – місце для вас !

Влада, що розп’яла народ і вороже
Наклепи зводить,  брехнею живе:
Зрадники зараз – нацисти "герої",
А лицеміри - «патріоти»  чужі.

Обдерта історія  і перекручена
Направлена на блудливі  шляхи!
Україна знекровлена і знесилена…
Швидше до сонця, що сяє в путі:

Туди, де цінують скарбницю історії –
Мудрість пізнань людей на землі.
Цінують науку досягнень і дружби,
Зустрічей теплих, стосунків  міцних.

жовтень .2017р