Рви крылья бабочке - Rip Out The Wings Of A Butter

Светлана Анджапаридзе
https://www.youtube.com/watch?v=WKmiCBioUYY

Рви крылья бабочке - HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly

рай запылает в глазах
время помедлить должно
в жертву приносим вино -
это кровь на наших руках

теперь - как любишь - покажи
давай, рви крылья бабочки
для бескрылой души
своей - рви крылья бабочки
для души

долгую милю ползём
ад приоткрылся глазам
боги поклонятся нам
за нами свершённое зло

теперь - как любишь - покажи
давай, рви крылья бабочке
для бескрылой души
своей - рви крылья бабочке
моя любовь

Rip Out The Wings Of A Butterfly - HIM

Heaven ablaze in your eyes
We're standing still in time
The blood on our hands is the wine
We offer as sacrifice

Come on and show them your love
Rip out the wings of a butterfly
For your soul, my love
Rip out the wings of a butterfly
For your soul

This endless mercy mile
We're crawling side by side
With hell freezing over in our eyes
Gods kneel before our crime

Come on and show them your love
Rip out the wings of a butterfly
For your soul, my love
Rip out the wings of a butterfly
For your soul

Dark Light 2005