В неоголошену вiйну не носять похоронок

Светлана Пузина
В неоголошену війну не носять похоронок.
А оголошують у ЗМІ, як гинуть в оборонах

Батьки, сини у мирний час на вільній Україні.
Що захищають спокій наш і прапор жовто-синій.

Молити Бога й небеса – єдиним став здобуток
Без битих горщиків, подій - кров не лилася в смуток.
               

Хто винуватець, хто є прав – сваритися, ділити
Зерно, у колі мирних справ, що перейняли діти?

Вже ворожнеча – атавізм новітніх технологій.
Від щастя очі у людей хай світяться вологі.

І усміхаються вуста – прозорість на кордонах!
Не піднімається війна. Лише луна в прокльонах.

Важкий тягар і гіркота... Навчи, Господь, терпінню
               
Усіх землян – нехай знайдуть слова 
                порозуміння.

                03.12.2017