Карпатська безсоромна

Ключник Олег
Піднялася на бескид і чую:
Що присяду і передихую!
Пер..ди..хую, пердихую,
Піднялася на гору – крутую!

Гей, гоп, - лапця, киця,
Файна, справді, молодиця!
Тільки хто на мене гляне –
У нього одразу встане!

Ой, підняла нас мати так рано,
Щоб піти, та до вуйка Івана,
Ой, нас рано, ой нас рано,
Алярмово – до вуйка Івана!

Мати з гофи мене не пускає,
А за гофою – Яцек – чекає!
Не пускає, не пускає,
Бо великий такий вацек має!

Гей, гоп, - лапця, киця,
Файна, справді, молодиця!
Тільки хто на мене гляне –
У нього одразу встане!

Кажуть люди, що дуже здоровий,
І підійде, хіба до корови!
До корови, до корови!
Бо такий має вацек – здоровий.

Гей, гоп, - лапця, киця,
Файна, справді, молодиця!
Тільки хто на мене гляне –
У нього одразу встане!

Яцек має карпатське коріння,
Лущить яями всяке насіння!
Ой, коріння, так – коріння,
Покладками  він лущить насіння!

Банно так він вовтузився в хаті,
Бойє - вацек – не влазив у гаті,
Бутинару, бутинару!
Ось таку проміж ніг маєш мару!

Гей, гоп, - лапця, киця,
Файна, справді, молодиця!
Тільки хто на мене гляне –
У нього одразу встане!

Коли милого дуже щось гнобить,
Вацком лихо каміння він дробить!
Камінь – дробить, все – ламає!
А буває, що в двері – пукає!

Усвідомлюю я тепер – чітко!
Що плекати свою маю чіпку!
Бо коханий – бува грізний,
Одягну лише майтки – залізні!

Гей, гоп, - лапця, киця,
Файна, справді, молодиця!
Тільки хто на мене гляне –
У нього одразу встане!

Мою цноту – тоді не зламає!
І нехай тоді коня – валяє!
До весілля – не зламає!
Тож нехай любий коні – валяє!

Я покинула бескид і чую,
Тую пісню від вас – прослухую!
Про..слу..хую, прослухую,
Бо, - покинула – гору крутую!


Грудень 2017.

Примітки:

Бескид – гора, скеля,
Алярмово – негайно,
Гофа – двір,
Вацек – чоловічий статевий орган,
Покладки – яйця,
Банно – сумно,
Бойє – справді,
Гаті - штани
Бутинар – лісоруб,
Мара – чародійниця,мрія
Пукати – стукати,
Чіпка – жіночий статевий орган,
Майтки – жіночі труси,
Коня валити – займатися маструбацією