Сiяли разом насiння

Наталка Змиивна
Сіяли разом насіння
Дочасно згаслих зірок.
Сипали пилом невпинно
На світовий хідничок.
Час викривляв за лекалом. Простір ліпила, мов плоть.
Доки врешть решт не співпало, те, що так спрагло плекали -
Тіні на темних дзеркалах, що загубив був Господь...

07.10.17