Моiм слухачам

Анатолий Павленко
Для  мене  не  перша  вже  зустріч  оця,
То  ж,  звикнути  б  треба – хвилююсь  таки.
Знов  путає  пам’ять  у  віршах  рядки –
Не  збутися  знов  папірця.

Та  в  тому  чи  можна  угледіть  біду,
Що  звичку  цю  не  відібрав  навіть  час,
Що  знову  і  знову  на  зустріч  до  вас
Як  вперше  на  сповідь  іду.