Кохане кошеня

Цветкова Татьяна
Щось  несподіване, прийдешнє,
Так проситься в моє життя,-
Моє бажаємо-сердешне…
Втекти б до самозабуття!
Схопити б в руки те дитя
І задивлятись в сині очі,
Допитуючись, - цього хочеш?

…Моє кохане кошеня…