Свою дiю слово пробачення ма...

Светлана Пузина
Свою дію слово пробачення має.
Провина сумління вже плАстом згоряє.

Важке, без довіри, пробачення буде,
Як в замкнуті двері непрошені люди .

Взаємне пробачення є легкокрилим,
Бо вийшло із Богом молитвою сили.

- Пробач… 
- Вибачаю…
- від серця хай лине.
І буде зростати духовна перлина.

Свою дію слово пробачення має...
               
                02.12.2017