Lil Peep

Леви Вадим
The best person is now asleep
The best person it is Lil Peep
"Cry Baby" I will be to keep
Your name I will remember, rip

I'll remember your good
I'll remember my mood
I'll remember your swag
But I'll forget all gems

I ask you don't die
Very want I to cry
Very want I to feel
The love to Lil Peep