***

Веталь Конь
Tell me what you feel
I can help you,girl
It will be real deal
Your soul for me pearl

You will see another way
But let's get it together
You won't nothing to pay
Your and my soul are  clever


Nothing will change us
We are the best for whole world
Love speed like super cars
In my heart it isn't cold

You are the most important guest
On my concert of soul
I will not give you a rest
Just take me make a roll

On this concert will be only one
I don't need even a world
Am ready to away it run
By only you all tickets are sold

You will see your reflection
As you can see in mirror
It will be real action
See there a horror

Horror of our mistakes
Yours and mine
Not all around fakes
Little spots of wine

But it's all past
Now I wanna you
To clean with me a soul rust.

Be with me
I am with you
Love you love you love you.
***

Расскажи мне что чувствуешь
Я могу тебе помочь,девочка
Это будет сделка века
Твоя душа для меня жемчуг

Ты увидишь другой путь
Но давай пройдём его вместе
Тебе не нужно будет платить
Твоя и моя душа чиста

Ничего не изменит нас
Мы самые лучшие для всего мира
Скорость любви как у суперкаров
В моем сердце вовсе не холодно

Ты самый важный гость
На концерте моей души
Я не дам тебе отдохнуть
Просто дай мне закрутить

На этом концерте только ты
Мне не нужен даже целый мир
Я готов ото всего убежать
Все билеты скуплены тобой

Здесь ты увидишь своё отражение
Как ты его видишь в зеркале
Это будет действо века
Увидеть здесь ужас

Ужас наших ошибок
Твоих и моих
Не всех фейковых вокруг
Маленькие пятна вина

Но это все прошлое
Сейчас я хочу тебя
Чтобы вычистить ржавчину наших душ

Будь со мной
Я с тобой
Люблю тебя люблю тебя люблю тебя.
***