Я прошу повернути вчора...

Миклош Форма
Я прошу повернути вчора...
Пробач, повір, я буду інша:
як схочеш – янгол, схочеш – грішна,
як скажеш – долу, скажеш – вгору...

Пробач мені вчорашній смуток
і нерішучість учорашню.
Я інша вже – мені не страшно,
я не замислююсь про скуток.

Лиш поверни учора, прошу.
Той дотик тихий швидкоплинний...
Лиш поверни – до тебе лину...
Верни: я – інша, я – хороша...