Unutmayib

Нергиз
.........
Aylar otub, iller otub, omur kecir
Urek seni birce anda unutmayib,
Bixebersen varliqimdan, belkede,
Xeyalima geldikce sen, urek donur.
Hami gulub, hami sevib sevilende
Niye bes keder oldu yar, bize?!
Gozum gorub, dilim susub gozlyende,
Uzaq durdun, mesafeymiw qismet bize.
Addim, addim izleyirdi niye bes?!
Sevgi dolu yad baxiwli kolgen senin
Dil daniwir, goz aqlayir, urek susur,
Cunki meni birce anda unutmayib!!!