А що далi? А далi зима...

Наташенька Кузнецова
А що далі?
А далі зима...
Замете наші мрії снігами.
Знов накриє засніжена шаль,
Всі дороги - де ми не бували.
Ти сніжинку ловитимеш ніжно рукою,
Та розтає в долонці, як мрія.
Знов потрапиш в зимовий полон,
Де врятує тебе тільки віра.
В своїм серці краплинку тепла,
Збережеш до весни, щоб не змерзнуть.
І можливо частинку - сама віддаси,
Не чекаючи, що повернуть.

(с) Наталія Кузнєцова