Ukraine

Калашник Иван Анатолиевич
Найкраща мова калинова,
благословена віра на віки,
степи, ліси, Дніпро, поля, яри і гори
- у серці будуть назавжди.
І хоч куди пішов би, ніби то лунає
у серці пісня солов`я,
про волю, віру, честь, хоробрість
вірнність і відвагу
- тих славних козаків,
що з нами вже давно нема.
Проте та пісня й досі ще луна
на серці українців пам`ять отамана
Вишневецького жива.
О скільки ще тебе,
 терзати будуть вороженьки Україну,
невже не знають бо вони проте,
 що їм країну не здолати,
і, що вона для українців друга мати?
І в ній завжди є вірні Богу
й своїй країні мудрі дочки та сини...