Глушити золотих рибок

Наталка Змиивна
Глушити золотих рибок
Найніжнішого почуття –
Таке потворне мистецтво
Виснажує серце моє...
Чом знову дарує крила
Той, хто їх колись відтяв?
Чом знову він вимагає
Бачити більше, ніж є?

9.11.17