Гей гайналю!

Ключник Олег
Гей гайналю, - я гайнал,
Із під самих Татер,
Дощик мене обмивав,
Колисав, гей вітер!

Мене дощик обмивав,
Гей, вітри там дули!
Гей, а скільки виплакав,
Та мене – не чули!

Та нічого вже не жаль,
Окрім капелюха!
А того, що виїхав, -
Не хтів, - в псину духа!


Hej, goral ci ja goral

Hej, goral ja se goral,
hej, spod samiuskich Tater.
Hej, descyk mnie wykapal,
hej, wykolysal wiater.

Hej, descyk mnie wykapol,
hej, wiater wykolysol.
hej, cok sie jo naplakol,
ale mnie nikt nie slysol.

Неj, nicego mi nie zal,
hej ino kapelusa,
hej, cok sie jej naklaniol,
hej, nie chciala psiadusa!


Листопад 2017.