Зрiлiсть

Ева Сокол 2
Доткнулася до хвиль душі
сльоза гірка і там осіла...
Ні, Бог мене не полишИв,
лише сховав до часу крила,
щоб я дозріла в глибині
свідомості до неба сині...
аби відкрилася в мені
польоту таїнА осіння.