Neyime lazim

Нергиз
Bir payiz axwami,qemli bir gece
Gelmiwdin yuxuma yavaw,gizlice
Qelbimi baxiwinla,sessiz oxudun
Gizlin sevmeyin neyime lazim

Sen hansi baxiwimla yaralanmisan?
"O gozun nurunda-deyirdin-azim"
Sevginin rengi tek,goz yawimdasan
Gizlin sevmeyin neyime lazim.

Kederli illerin qemiyle,acisiyla
Yaqan yaqiwin her bir damciyla
Suzuldun gozumden,islandi uzum
Gizlin sevmeyin neyime lazim

Bir xeyal oldun her gun canlanan
Aqlamaq hissiyle qelbime girdin
Sonunda men oldum ozume qalan
Gizlin sevmeyin neyime lazim!?