Латинь у переказ1 д1да Панаса

Георгий Машинец -2
59.Felix crimin;bus nullus erit diu.

Никто не будет долго счастлив преступлениями.

Щасливий ти, що на свободі, хоча багато вкрасти встиг.
Скільки б мотузка не крутилась, завжди зів`ється у батіг.