Що краще

Олександр Мачула
Що краще*

Якщо людина з гумором,
вона завжди у настрої,
на всіх не давить гамором,
байдужі їй ті пристрасті.

Росте, працює, учиться,
на все з балкона мочиться,
вступить до вишу милиться
й своєму богу молиться.

Мовчить собі, помалкує,
живе, як всі, з помилками
і щось собі кумекає,
обходячись обмилками.

Згорить сірник – не зчуєшся,
та не віддайся відчаю,
бо в темряві намаєшся –
тож краще жити з гумором!

28.11.2017

* Дружній шарж на твір Валентини Малої „Живе Людина в  вимірах“.