У груднi кладе в черевички малятам Святий Миколай

Светлана Пузина
У грудні кладе в черевички малятам,                або під подушку, ялинку до свята               
Святий Миколай вже багато сторічч                в яснУ, дивовижну і місячну ніч               
намріяні роком дітей подарунки.                Свята чаруватиме казка-чаклунка -               
сніжинки, зайчатка радітимуть вкрай -                цукерковий знов, померанчевий рай!               
Рясні, різнобарвні ліхтарики в хатах,                сніжок за вікном опада волохатий  -               
побавити Роком новим, та Різдвом                Святий Миколай почина божеством!               

БулИ, щоб щасливі дорослі й малята!            


                27.11.2017