Не ищи меня

Надежда Рубан
 Не  шукай  мене  в  зимню  стужу .


У  тім  парку  де  разом  гуляли,
Не  шукай  мене  в  зимню  стужу,
Наші  зорі  давно  полиняли,
За  тобою  я  більше  не  тужу.

Не  шукай  мене  в  завірюху,
Чи  коли  іній  окутав  дерева,
Я  із  вітром  втікала  щодуху,
У  країну  зими  кришталеву.

Не  шукай  мене  у  відлигу,
Коли  плаче  сосульками  лютий,
Вгамувала  до  тебе  я  жагу,
Сплин  подій  про  тебе  забутий...

Не  шукай  мене  в  ночах  полярних,
На  дорогах  зимньої  втоми,
Вже  в  минувших  днях  календарних,
Почуттів  наших  фантоми.

Я  повернуся  піснею  в  гаї,
Промінчиком  сонця  ясного,
Я  повернусь  й  скажу,  що  кохаю,
Я  кохаю,  не  тебе,  а  другого.

Автор: Н.П.Рубан.