В дьма

Екатерина Степанова 7
Буду тобі відьмою нехай будеш знати
Буду я тією що заважає спати
Нехай думка твоя завши лиш про мене
Нехай буде зброя моя проти тебе
Погляд мій глибокий стан мій гордовитий
Хай хвилюють сон твій розум льодовитий
Нехай ти не зможеш більше їсти й пити
Зачарую зіллям ти не зможеш жити
Звинувачуй мене в чарах привороті
Що життя зі мною день на ешафоті
Я секрет відкрию магії своєї
Бо кохаю серцем від душі всієї.