Укра нц

Екатерина Степанова 7
Позолота в полі на пшениці
Вправно серп співа у молодиці
Перлами стікає піт у косаря
Лиш засвіте вранішня зоря
Врожай в саду та полі вже зібрали
І втома піде геть лиш пісню заспівали
Про козака як вітер вчистім полі
Про дівчину чорняву у недолі
Про степ, Дніпро та вишню у саду,
Батьківський дім, родину у ладу.