Снiданок

Георгий Грищенко
Годі уже спати,
Треба вже вставати,
Жінко прокидайся,
З часом ти не грайся.

Приготуй сніданок,
Вже надворі ранок,
Я ж зроблю зарядку
І піду на грядку.

Огірки й цибулю,
Щоб смачніше було,
На салат поріжу,
На смачненьку їжу.

Вип’ємо горілки
По ковточку тільки,
В чарочки налиту,
Це для апетиту.

Ситі до роботи
Стаєм до суботи,
У нас добра їжа
І при тому свіжа.
24.11.17.