Лише жд ть

Виталий Пушкарь
Коли серце спокою не знає
У борні, у борні,
Коли смуток душу огортає
В тишині, в тишині.
А життю ти більше не радієш
Як колись, як колись -
До Христа всім серцем як зумієш
Прихились, прихились.

Якщо ти упавши у спокусі
Похитнувсь, похитнувсь,
Відвернулися від тебе друзі
Всі чомусь, всі чомусь.
І зоря не зійде на світанні
Від біди, від біди -
До Христа у щирім покаянні
Знов прийди, знов прийди.

Гілку що зломилась Він підв'яже
Не пройде, не пройде,
Стомленому слово добре скаже,
Підведе, підведе.
Свої очі знову ви угору
Підведіть, підведіть
А від Нього поміч буде скоро -
Лише ждіть, лише ждіть.