На калинi рясно, рясно...

Владимир Прохода
          Натхнення тут:
            http://www.stihi.ru/2017/11/20/12253


На калині рясно, рясно
Ягоди,
Полюбив її невчасно,
Не ходи...
Не ламай чужої долі,
Бо то гріх,
На все є господня воля,
Вир доріг....
А на небі світять зорі,
Є й твоя,
Як росиночка у полі,
Що зрання,
Як сльоза щаслива чиста,
До снаги
Калинове їй намисто,
Навкруги
Позривала нав'язала,
Жде сватів,
Нікого не обіймала,
Хто хотів...
Та розчавить на весіллі
Від других,
Не впаде у божевільних
І палких...
Буде вірною до краю,
До межі,
Шепотітиме:"Кохаю!"
Збережи...


  П.В.М.    25.11.2017г.